Outside In

In de tuinbranche zijn heel veel leuke artikelen te vinden die uw huis, tuin of balkon nog meer uitstraling kunnen geven dan er al is. Vaak kunnen deze producten ook net even anders gebruikt worden dan waar ze voor bedoelt zijn. Multi inzetbaar dus en helemaal naar uw eigen creatieve ideeën aan te wenden.

€ 76,84

Productbeschrijving

Details

Inhoud Kerstpakket:

HOUTEN ETAGÈRE TRAP
U creëert extra sfeer in uw tuin, op uw terras, balkon of in huis met deze houten etagère trap met krijtbord. Niet alleen planten worden daardoor blikvangers, wat dacht u van leuke windlichten, bad/toiletartikelen en andere decoratie accessoires. Laat uw fantasie de vrije loop…

HOT STONE MASSAGE
Een Hot Stones massage is een weldadige lichaamsbehandeling die gewoon thuis is uit te voeren. In de handleiding staat uitgelegd hoe u op een makkelijke manier een geweldige hotstone massage kunt geven. Deze behandeling met behaaglijk warme natuurstenen laat uw lichaam optimaal ontspannen en uw geest tot rust komen.

TOILETTAS
Een chique toilettas van Ralph Boyer in visgraat uitvoering . De bovenkant is gebeugeld, waardoor de toilettas goed open blijft staan.

HOME SWEET HOME
U brengt sfeer in uw badkamer met de fraaie windlichten welke zijn gedecoreerd met een stoffen band met de tekst Home Sweet Home.

SAMEN MET ...
* witte baddoek 50x100cm
* lichtgrijze baddoek 50x100cm
* puffspons wit
* transparant kunststof massagespin
* tube Mr. bodywash
* tube Mrs. bodywash
* zwarte kunststof badborstel
* pak met 10 waxinelichten

Het geheel wordt breukvoorkomend met papierwol ingepakt in een passende verzenddoos.

Extra informatie

Extra informatie

Distillery N/B
Regio N/B
Inhoud N/B
Alcohol % N/B