Top Tas

Bij veel grote organisaties zijn flex werkplekken de normaalste zaak van de wereld. Om toch op een elegante en handige manier met dossiers en laptop te reizen, heeft het merk Ralph Boyer een stijlvolle oplossing bedacht. Tezamen met de in stijl bijpassende lekkernijen is dit een sophisticated gift….

€ 60,50

Productbeschrijving

Details

Inhoud Kerstpakket:

LAPTOP/DOCUMENTEN TAS 
Een handige en elegante, laptop/documenten tas. Uitgevoerd in trendy vilt met stijlvolle blauwe accenten. Verstelbare schouderband en voldoende opbergvakken, zowel binnenin de tas als aan de buitenzijde. 

BUITENZORG SHIRAZ - PINOTAGE 
Deze Zuid-Afrikaanse rode wijn, gemaakt van de Shiraz en Pinotage druiven geven de wijn zijn volle en iets kruidige smaak met een vriendelijke afdronk. Aroma´s van rijpe rode vruchten en een lichte houttonen ontdekt u in de geur. 

BAKED WITH LOVE! 
Hartige cheddarkaaskoekjes. Even een paar minuten in een voorverwarmde oven en u heeft een lekker warme snack dat versgebakken smaakt. Smullen maar! 

HINDELOOPER RUITJESDROP 
Een typisch Fries dropje wat in 1924 ontwikkeld is. In 1931 was het dropje al zo'n succes dat het 500.000e blikje uit de fabriek kwam rollen. Kortom een lekker ouderwets zout dropje in een uitdeeldoosje. 

SAMEN MET... 
*fles zwarte bes vruchtennectar 
*zak chips met zeezout 
*Carr's crackers 
*kuipje smeuïge Ardenner paté 
*meringues schuimkoekjes 
*Verduijn's fijne boterwafels 
*toefverpakking chocolade tabletjes 
*lekker weghappende kruidkoek reep 
*blik stevige erwtensoep


Het geheel wordt breukvoorkomend in een vrolijke, bijpassende blauw/wit gedecoreerde geschenkdoos ingepakt met papierwol.

Extra informatie

Extra informatie

Inhoud N/B
Alcohol % N/B
Regio N/B
Distillery N/B